Onko sinulla idea?

Onko sinulla täysin valmis tai vielä hiomista kaipaava idea yritystoiminnasta? Meille voit tulla ihan pelkän idean kanssa, ilman liiketoimintasuunnitelmaa, tiimiä tai näkemystä yrityksen toimintamuodosta. Me autamme sinua kaikissa näissä, täysin luottamuksellisesti. Tule rohkeasti keskustelemaan.

Lisätietoa

Yhteydenottopyyntö

Apua tiimin kokoamiseen

Oletko ideasi kanssa yksin? Osaamispohjaisen liikeidean kaupallistamisessa kriittinen asia on oikeanlaisen tiimin syntyminen. Sparraamme sinua tiimin rakentamisessa ja autamme löytämään sinulle oikeita henkilöitä.

Liikeideakilpailu IDEARACE

Liikeideakilpailu IDEARACE on koko maakunnan yksityishenkilöille ja yrittäjille suunnattu kilpailu, joka kannustaa ja palkitsee ideoita toimialasta riippumatta. Mahdollisuus päästä pitchaus valmennukseen ja tilaisuus esitellä oma liikeidea eri tahoille sekä yhteistyökumppaneille. Kilpailu järjestetään keväisin yhdessä LUT Entrepreneurship Society:n kanssa.

Myllynkivet Pitchausareena

Kaipaisitko pikaista valmennusta yritysideasi esittämiseen? Myllynkivet tarjoaa loistavat puitteet kehittää yritysideasi pitchausta ja samalla saat palautetta alan ammattilaisilta. Näin voit kehittää omia valmiuksiasi ennen kuin myyt ideasi asiakkaille, kumppaneille tai rahoittajille. Järjestämme Myllynkivet -tapahtuman tarpeen mukaan, kysy lisää!

Tutustu yritystarinoihin