Ketterä luottokaveri yrityksellesi

Olemme mukana tukemassa yritystäsi sen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Me emme pompottele, vaan otamme ronskisti kopin ja ohjaamme sinut ja yrityksesi oikeaan suuntaan. Ota rohkeasti yhteyttä, me vastaamme!

2021_Kaisa

Business Mill – Yhdistävä avaintekijä

Business Mill tarjoaa maksutta kasvuhaluisille yrityksille asiantuntijapalveluita, tukea ja neuvoja. Olemme uuden ajan yrityshautomo, jolta saa ennen kaikkea käytännön tukea kasvuun ja menestykseen. Palveluitamme voivat hyödyntää kaikki kasvuhaluiset eteläkarjalalaiset yritykset, kampuksen opiskelijat ja henkilökunta. Tutustu toimintaamme tarkemmin tietopankki-osiossa. Tuo meille idea, ongelma tai haaste – nostetaan yhdessä yrityksesi menestykseen!

Tutustu meihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Emma Latvala Business Mill

Emma Latvala
Head of Business Mill

emma.latvala@lab.fi
p. +358 50 572 8772

Linkedin

Työntekijät ovat yrityksen suurin voimavara. Niistä on pidettävä huolta jos mielii tulosta

Olen kokonaisuuksien hahmottaja jolla on rohkeus kokeilla uutta. Huomioin kuitenkin ihmiset ja inhimillisyyden toiminnassani ja siksi vahvuuksiini kuuluukin kuuntelu. Kun yrittäjä tunnistaa taloudelliset tunnusluvut ja osaa tulkita niitä oikein, on kehittämisessä rajana vain luovuus. Ole rohkeasti yhteydessä jos haluat sparrailla villeissäkin ajatuksissa, katsotaan yhdessä kokonaisuus kuntoon.

Jätä yhteydenottopyyntö

kaisa-2

Kaisa Taina
Asiantuntija

kaisa.taina@lab.fi
p. 040 683 8290

Linkedin Instagram

Positiivinen innostaja tukenasi ideoiden eteenpäin viemisessä

Kannustan innostavalla otteella koko Skinnarilan kampuksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa viemään liikeideoita eteenpäin. Keskustellaan yhdessä ideoistasi ja mahdollisuuksistasi. Entisenä markkinoinnin tiimiyrittäjänä myynnillisyys ja oikeiden reitinvalintojen tekeminen ovat minulle tärkeissä rooleissa – ota rohkeasti yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Vesa1

Vesa Punkka
Kasvuyritysagentti

vesa.punkka@lab.fi
p. 0407123735

Mukana yrityksen kasvupolulla - luon yrityksellesi ohjelman menestykselliseen kasvuun

Moninaiset työtehtäväni ovat tutustuttaneet minut laajasti Etelä-Karjalaan ja maakunnan yrityksiin. Tulen mielelläni vierailemaan yrityksessäsi ja voimme yhdessä miettiä tarpeitasi yrityksesi kehittämiseen tai pöytälaatikkosi innovaatioon.

Maakunta tarvitsee kehittyviä yrityksiä, pyydä käymään ja suunnitellaan yhdessä sinun yrityksesi matka.

Jätä yhteydenottopyyntö

tiia-3_0

Tiia Puolakka
Asiantuntija

tiia.puolakka@lab.fi
p. 0505339793

Linkedin

Järjestelmällinen tukipilari ja sparraaja

Toimin Kaisan työparina Business Millin taustajoukoissa ja opiskelijarajapinnassa.

Kokemusta olen kerännyt mm. taloushallinnon, data-analytiikan, B2B asiakastuen ja franchise-yrittäjyyden parissa. Jos kaipaat sparraustukea tai tukea edellä mainittuihin asioihin - ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jose Piironen hymyilee

Jose Piironen

Asiantuntija

jose.piironen@lab.fi

p. 0503458478

 

Eri teknologioiden ja asiakastyytyväisyyden huomiointi yrityskehittämisen keskiössä

Omaan monipuolista ja käytännönläheistä työkokemusta yrityskehittämisestä ja yritysideoiden sparraamisesta. Haluan olla mukana tukemassa eteläkarjalaisia yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen polulla.

Globaalin kilpailun maailmassa asiakastyytyväisyys ja lojaalit asiakkaat ovat tärkeitä mille tahansa liiketoiminnalle, jossa eri teknologioilla on yhä suurempi merkitys. Keskustelen mielelläni suunnitelmistasi toimialaan katsomatta. Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä lisää.

  • Oleellisen tiedon metsästäjä

  • Pragmaattinen kehittäjä

  • Avarakatseinen auttaja

Jätä yhteydenottopyyntö