Palveluja yrityksen tueksi

Yrityspalveluja on saatavilla valtakunnallisesti, alueellisesti, seudullisesti ja paikallisesti. Useat, esimerkikisi kuntien tarjoamat yrityspalvelut ovat asiakkaille maksuttomia. 

Uusyrityskeskuksen opas

Business Mill

Business Mill on yrityshautomo Lappeenrannassa korkeakoulukampuksella. Hautomon asiakkaita ovat yritysideansa toteuttamiskelpoisuutta pohtivat henkilöt, voimakkaaseen kasvuun tähtäävät uudet yritykset ja start-upit sekä jo toimivat yritykset, jotka kaipaavat tukea uudistumiseen, kasvuun tai kansainvälistymiseen. 

Palvelut ovat maksuttomia ja avoinna kaikille Etelä-Karjalan asukkaille, yrityksille sekä LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Business Mill toimii yhtenä väylänä tavoittaa LABin sekä LUTin palvelut ja osaaminen.

Wirma

Wirma tarjoaa maksuttomia yrityspalveluita Lappeenrannan ja muutamien lähikuntien alueella. Wirman asiakkaita ovat kaikki toimialueensa yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Palveluihin kuuluu sijoittumisneuvontaa, Uusyrityskeskuksen perustamisneuvonta, apua tonttien ja toimitilojen hankkimiseen sekä yrityksen rahoitukseen.

Imatran seudun kehitysyhtiö KEHY

KEHY tarjoaa maksuttomia yrityspalveluita Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven alueella. KEHYn asiakkaita ovat kaikki toimialueensa yrittäjät, yrittäjyydestä kiinnostuneet ja Imatran seudulle sijoittumista suunnittelevat yritykset.

TE-palvelut

TE-toimistot tarjoavat asiakkailleen kattavan valikoiman erilaisia työnhakua ja työllistymistä sekä yritystoimintaa tukevia palveluja. Aloittavalle yrittäjille tarjolla on esimerkiksi starttiraha ja jo toimivan yrityksen työllistämisen tukena ovat erilaiset koulutustuet ja rekrytointipalvelut.

Leader

Hello world

Etelä-Karjalan Yrittäjänaiset ry

Hello world

Yrityskummit

Hello world

ELY

Hello world

Business Finland

Hello world

Tämän sivun sisällöt on luotu osana ESR-rahoitteista Vahvempana muutokseen - osaava ja hyvinvoiva yrittäjä -hanketta.

EU-logot