Ongelmanratkaisuun apua Business Millistä 

Tehohydro on täyden palvelun hydrauliikkatalo, joka tarjoaa teollisuushydrauliikkaa kokonaisvaltaisesti. Tehohydro jakaantuu myymälöihin, korjaamo- sekä asennuspalveluihin.  Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Lahdessa, Raumalla sekä Lappeenrannassa. Business Millin Vesa Punkka otti yhteyttä yritykseen, minkä jälkeen sovittiin tapaaminen Tehohydron projektipäällikkö Jani Näivän kanssa.  

Tehohydron myymälän etuosa Lappeenrannassa, logo pääosassa

Ensimmäisen tapaamisen aikana keskusteltiin yrityksen tarpeista, sekä siitä, kuinka he voisivat hyödyntää Skinnarilan kampuksen mahdollisuuksia.  Yhteistyön mahdollisuus löytyi ja Vesa lähti selvittämään mahdollista ratkaisua. Tapaamisen jälkeen projekti lähti nopeasti etenemään, kun yrityksen tarpeeseen löytyi sopiva digitradenomiopiskelija LAB-ammattikorkeakoulusta.

Komponenttien korvaavuuden löytäminen haastavaa ja aikaa vievää

Opiskelija lähti perehtymään aiheeseen ja etsimään lopputyönä ratkaisua, jolla tehostaa tiettyjen komponenttien korvaavuuden löytymistä. Opiskelijan tukena projektissa oli myös opinnäytetyönohjaajana toiminut LAB-ammattikorkeakoulun lehtori. Näivä kertoo yhteistyön sujuneen mutkattomasti, vaikka opiskelijalla ei ollut kyseisen toimialan tuntemusta. Lopputyönä syntyi sovellus, joka ratkaisi yrityksen tarpeen.

Tukea kasvuun, tuotekehitykseen tai ongelmanratkaisuun

Tehohydro suosittelee olemaan Business Milliin yhteydessä, kun yrityksellä on ajatuksia kasvaa, hakea tuotekehitystä tai, jos yritys tarvitsee apua ongelmanratkaisuun. Business Mill tarjoaa muun muassa asiantuntijapalvelua sekä verkostoja LAB-ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston osaajiin. Tehohydrolle löydettiin sopiva lopputyöntekijä, jonka myötä yritys sai apua ongelmanratkaisuun valmistuvalta, osaavalta opiskelijalta. Myös opiskelijalle aidon, yrityksen toimeksiannon mukaisen lopputyön tekeminen on opettavaisempaa sekä merkityksellisempää. Yrityksellä on hyvin todennäköisesti myös tulevaisuudessa tarpeita, joissa Business Millin sekä korkeakoulujen osaamisesta voi olla apuna. Business Millin palvelut ovat yritykselle maksuttomia ja saatavilla matalalla kynnyksellä.